Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Update en uitbreiding TV app Canal Digitaal

  De Canal Digitaal TV-app heeft een update gekregen. Gebruikers van bijvoorbeeld een iPad krijgen een melding dat een update voor de app moet worden geïnstalleerd. Met de app zijn veel zenders online te bekijken in combinatie met uitzending gemist en ook een aantal zenders die exclusief online te verkrijgen zijn zoals Baby TV en NPO Extra.

   

  Ook Stingray C Music via de app

  Stingray C Music TV is de zender van de maand december. Een feest voor de muziekliefhebber, want bij deze zender hoor én zie je de mooiste live-uitvoeringen van klassieke muziek en luister je naar de beste filmmuziek. Stingray C Music TV is deze maand gratis en exclusief te zien via de Canal Digitaal TV App.

  Jan-Hein Visser
  13-12-2018
  Canal DigitaalTV AppUitzending GemistUpdateAppleOnline TVNPO ExtraStingray
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *