Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Over SatelliteMagazine

  SatelliteMagazine was sinds 1 februari 1999 tot 1 februari 2019 een (online) magazine dat alle informatie bracht over satellietontvangst met daaraan verbonden een forum. Met ingang van maart 2008 waren satellietnieuws.nl en satplaza deel gaan uitmaken van SatelliteMagazine. Tevens werkten wij samen met grote partijen uit de satellietbranche.

   

  SatelliteMagazine werd technisch ontwikkeld door Pepijn van Rijen (SatDesign). De reguliere nieuwsberichten werden geschreven door Jan-Hein Visser (Visser Concepts) en Jarco Kriek. Achtergronden en aangeleverde berichten konden ook van diverse andere auteurs afkomstig zijn.

   
  Adverteren

  Het is uiteraard mogelijk om bij ons te adverteren. U kunt voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de speciale adverteerpagina.

   

  Aansprakelijkheid en copyright

  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten, wijzigingen of zaken die niet rechtsgeldig zijn. Het is toegestaan om teksten uit SatelliteMagazine te gebruiken, maar alleen met bronvermelding (Bron: SatelliteMagazine.com) en een verwijzing naar de bron (URL) of met mondelinge dan wel schriftelijke toestemming van SatelliteMagazine.

  Op al onze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van kracht.