This website uses cookies. Click here for more information.
 1. Over SatelliteMagazine

  SatelliteMagazine is sinds 1 februari 1999 een (online) magazine dat alle informatie brengt over satellietontvangst met daaraan verbonden een forum. Met ingang van maart 2008 zijn satellietnieuws.nl en satplaza deel gaan uitmaken van SatelliteMagazine. Tevens werken wij samen met grote partijen uit de satellietbranche.

   

  SatelliteMagazine wordt technisch ontwikkeld door Pepijn van Rijen (SatDesign). De reguliere nieuwsberichten worden geschreven door Jan-Hein Visser (Visser Concepts) en Jarco Kriek. Achtergronden en aangeleverde berichten kunnen ook van diverse andere auteurs afkomstig zijn.

   

  Correspondentie

  Voor het stellen van vragen verwijzen wij u heel graag naar het forum alwaar diverse ter zake deskundigen u behulpzaam zullen zijn.

  Correspondentie-adres:
  Satellite Magazine V.O.F.
  Fresiastraat 12
  2981 BL Ridderkerk

   

  Kamer van Koophandel gegevens:
  Als correspondentieadres.
  KvK nummer: 24434894

   

  Adverteren

  Het is uiteraard mogelijk om bij ons te adverteren. U kunt voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de speciale adverteerpagina.

   

  Aansprakelijkheid en copyright

  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten, wijzigingen of zaken die niet rechtsgeldig zijn. Het is toegestaan om teksten uit SatelliteMagazine te gebruiken, maar alleen met bronvermelding (Bron: SatelliteMagazine.com) en een verwijzing naar de bron (URL) of met mondelinge dan wel schriftelijke toestemming van SatelliteMagazine.

  Op al onze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van kracht.