Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Travelxp HD vervangt Travel Channel bij Canal Digitaal en TV Vlaanderen

  M7 Group heeft een nieuwe distributieovereenkomst met reis- en lifestylezender Travelxp HD gesloten. Hierdoor komt de zender als eerste in de Benelux 24 uur per dag bij Canal Digitaal, online.nl en TV Vlaanderen beschikbaar.

   

  Op Travelxp HD zijn honderd procent eigen producties afkomstig uit 45 landen te bekijken. Het is bij Canal Digitaal, Online.nl en TV Vlaanderen de vervanger van het onlangs verdwenen kanaal Travel Channel. Het gaat om een kwalitatief betere vervanging omdat de programma’s op Travel Channel steeds minder met reizen te maken hebben. Naast de doorgifte bij Europese aanbieders van M7 Group wordt de satellietverspreiding via de Astra3-satelliet op 23,5 graden oost ook als aanvoersignaal voor andere Europese aanbieders binnen de footprint van de satelliet gebruikt.

   

  Familie HD-pakket

  Travelxp HD wordt bij Canal Digitaal onderdeel van het Familie HD-pakket en hogere pakketvormen. Gedurende deze maand kunnen klanten met het Basis HD-pakket met Travelxp HD kennismaken. De officiële doorgifte van de reis- en lifestylezender begint op 5 februari. Travelxp HD is al enige tij via de Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Joyne beschikbaar. Maar Joyne biedt de zender slechts enkele uren per dag als deelkanaal op een uitzendslot aan. Bij Canal Digitaal is de zender echter dag en nacht te bekijken.

  Jarco Kriek
  01-02-2018
  Travelxp HDCanal DigitaalCanalDigitaalTV VlaanderenOnline.nlM7 GroupTravel Channel
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *