Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Travel Channel en Food Network alleen nog free to air via Astra 2

  M7 Group S.A., verantwoordelijk voor de distributie van Fine Living, Food Network en Travel Channel heeft geen nieuwe overeenkomst kunnen sluiten. Dit betekent meestal dat de aanbieder te veel voor de kanalen vraagt. Vergoedingen die uiteindelijk aan de abonnees moeten worden doorberekend. Om die reden zijn de zenders in januari verdwenen. M7 Group S.A. werkt aan vervangend aanbod in de pluspakketten. Overigens zijn Travel Channel en Food Network toch nog via de satelliet te zien.

   

  Food en Travel fta via de Astra 2

   

  Van Travel Channel en Travel Channel + 1 en van Food Network en Food Network + 1 (+1 zijn de met een uur vertraagde versies) zijn de Britse SD-versies free to air te zien. Deze zijn ook opgenomen in de fastscanzaplijsten van Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Daarvoor moet de schotel wel ook de Astra 2 op 28.2 graden oost kunnen ontvangen. Bijvoorbeeld met een Triple LNB. Fine Living is momenteel niet meer te zien via de satelliet. Overigens bestond de laatste tijd een zeer grote overlap in de programmering van de kanalen Fine Living en Travel Channel. De Amerikaanse mediareus Scripps Networks is eigenaar en van deze zenders. Travel Channel heeft de laatse jaren onder hun beheer forse wijzigingen ondergaan en brengt nog wel veel over lifestyle, maar heeft vrijwel niets meer met reportages over reizen te maken.

  Jan-Hein Visser
  15-01-2018
  Canal DigitaalScrippsTravel ChannelFood NetworkAstra 2M7 Group S.A.Fine LivingTV Vlaanderen
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *