Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stingray iConcerts in feestmaand voor elke Canal Digitaal abonnee

  Stingray iConcerts is in december zender van de maand bij Canal Digitaal en daarom voor iedereen via kanaal 94 te bekijken of online via de app. Stingray iConcerts wordt aangeboden bij zowel Canal Digitaal als TV Vlaanderen en is een zender die veel live in hoge kwaliteit opgenomen popconcerten uitzendt. TV tips voor iConcerts:

   

  Vanaf 2 december te zien: Gary Numan

  Liefhebber van synth-pop en new wave muziek uit de jaren tachtig? Dan zit je met deze uitzending helemaal goed! Gary Numan is een echte pionier op het gebied van elektronische muziek. Trek je dansschoenen maar vast aan!

  Te zien vanaf 9 december: John Legend at iTunes Festival

  De dromerige stem van John Legend maakt het meteen gezellig in huis. Op iConcerts zie je zijn optreden op het iTunes Festival uit 2013 terug. Geniet van bekende songs en mooie pianostukken

  Vanaf 16 december te zien: Adele at Glastonbury

  Adele is een van de beste zangeressen van dit moment. Met haar krachtige stem en mooie songteksten weet ze iedereen te raken. iConcerts zendt haar optreden op het welbekende (en altijd uitverkochte) Glastonbury festival uit. Een niet te missen show!

  Vanaf 23 december te zien: Rolling Stones at Glastonbury

  An oldie but a goodie! The Stones waren dit jaar natuurlijk in Nederland te bewonderen maar wie dat gemist heeft kan zijn hart op bij deze uitzending. Ook The Rolling Stones zijn terug te zien op Glastonbury festival 2013 waar de oude rockers toen ook al lieten zien dat ze hun kunstje nog lang niet verleerd zijn! Gegarandeerd genieten van de oude hits!


  Heb je in december genoten van iConcerts en wil je deze zender niet missen? iConcerts is dan net als C Music in het Entertainment HD pakket te vinden. Met het Entertainment HD-pakket zijn meer dan tachtig zenders te zien waaronder ook Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Golf en FOX Sports 1 Eredivisie.

  Jan-Hein Visser
  06-12-2017
  iConcertsStingrayCanal Digitaalsatelliet
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *