Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Soulshow Ferry Maat weer te horen bij Arrow Jazz FM

  De Soulshow van Ferry Maat  is sinds kort weer terug op de radio. Arrow Jazz FM zendt op vrijdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur het programma uit. Satellietluisteraars kunnen deze zender ook ontvangen en wel Free To Air via de Astra-1. Ferry Maat had al aangekondigd terug te willen komen met zijn show.

  "Na mijn vertrek bij Radio Veronica had ik al aangegeven dat dit niet het einde van mijn radiocarrière zou zijn". Reageert Ferry Maat. "Ik ben heel blij dat ik mijn kindje nu bij Arrow Jazz FM ondergebracht heb. Volgend jaar is het 40 jaar geleden dat de eerste aflevering van de Soulshow uitgezonden werd en nog steeds zijn er heel veel fans".

  Arrow Jazz FM werd vorig jaar overgenomen door Exceed Jazz dat onderdeel is van Conclusion. Exceed Jazz wil het platform voor jazz en aanverwante muziek creeren in Nederland, daarbij is Arrow Jazz FM het ideale doorgeefluik. Jan Willem Klein Willink, directeur Exceed Jazz: "De Soulshow is een feest van herkenning voor onze luisteraars en ik vind het dan ook geweldig de Soulshow te kunnen laten horen op Arrow Jazz Fm"

  Ferry Maat stopte in oktober 2010 met zijn show bij Radio Veronica. De reden was dat format van Veronica steeds meer ging opschuiven richting recentere hits. Zijn soulshow was er al eerder gestopt bij die zender. Nadeel is wel dat Arrow Jazz FM relatief weinig luisteraars heeft omdat het dus geen FM-etherfrequentie meer heeft. CanalDigitaal geeft de zender echter wel door, zonder enige codering en dus voor iedereen met een schotel te beluisteren.
  Jan-Hein Visser
  10-05-2011
  Ferry MaatSoulshowRadio VeronicaArrow Jazz FM
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *