1. Sky News blijft bechikbaar voor elke Canal Digitaal kijker

  Wie via de satelliet televisie kijkt geniet van een buitengewoon groot zenderaanbod. Dat geldt in elk geval ook voor alle Canal Digitaal abonnees die de van oorsprong door Canal Digitaal zelf gebruikte Astra 1 ontvangen.

   

  Canal Digitaal heeft jarenlang de Astra 1 satelliet op 19,2 oost voor eigen uitzendingen gebruikt, maar zendt nu vrijwel het gehele eigen aanbod op Astra 3 op 23,5 oost uit. Elke Canal Digitaal abonnee ontvangt automatisch nog het Astra 1 aanbod dat met de speciale  fastscanzaplijsten in beeld komt. Via de Astra 1 zijn veel nieuwszenders te zien die bij de meeste andere aanbieders niet beschikbaar zijn. Daaronder Bloomberg, LCI, Cnews, NHK World, maar bijvoorbeeld ook Sky News. De Britse commerciële nieuwszender sloot recent een nieuw langjarig contract af met SES Astra voor Astra-1 distributie. Sky News bereikt via de Astra 1 heel Europa.

   

   

   

   

   

   

  Jan-Hein Visser
  06-10-2017
  Sky NewsSkySESAstra 1Canal DigitaalNieuwsSatellietBloombergCanalDigitaal
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *