Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Servus TV Duitsland blijft toch ongecodeerd via satelliet uitzenden

  De Duitse versie van Servus TV blijft ongecodeerd via de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost uitzenden. Dat heeft eigenaar Red Bull bekendgemaakt.

   

  Servus TV Deutschland zou de lineaire verspreiding in 2017 stoppen en alleen nog online te bekijken zijn. Energiedrankfabrikant Red Bull – eigenaar van Servus TV – ziet echter van dit voornemen af. Hierdoor blijft Servus TV in HD-kwaliteit ongecodeerd via de Astra1-satelliet uitzenden. Reden is volgens Red Bull de reacties die men van kijkers van de zenders na het bekendmaken van de online toekomst van Servus TV heeft gehad.

  Jarco Kriek
  18-10-2016
  Servus TVRed BullAstra1satellietonlineOTTFTAongecodeerd
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *