Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. RTL Crime vervangt C&I bij Canal Digitaal

  M7 Group S.A. heeft het contract met de eigenaar van C&I niet meer verlengd. History HD, een ander kanaal van A+E Networks blijft wel te ontvangen. Het contract voor C&I liep af en een nieuwe overeenkomst is niet gesloten. Dat betekent dat bij zowel Canal Digitaal als TV Vlaanderen de zender is verdwenen. Daarvoor in de plaats kunnen Canal Digitaal abonnees nu vanaf het familiepakket RTL Crime zien. Die zender is niet voor de Belgische markt beschikbaar. Wel is zowel bij TV Vlaanderen als Canal Digitaal de zender ID van Discovery te ontvangen. Met Discovery Networks heeft M7 Group S.A. een nieuwe overeenkomst gesloten. ID brengt met C&I vergelijkbare programma's.

   

  RTL Crime ook interactief

   

  RTL Crime was al een tijdje via de interactieve M7 decoders te zien, maar is nu lineair te ontvangen. In de zaplijst op kanaal 51 en doorgegeven via de transponder op Astra 23,5 oost: 12187 H 29900 Fec 2/3. RTL Crime brengt vrijwel alleen herhalingen van oude Nederlandse krimi's maar ook buitenlandse series als Cobra 11.

  Jan-Hein Visser
  28-06-2017
  RTL CrimeM7 Group S.A.A+E NetworksSatellietC&ICrime and InvestigationCanal Digitaal
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *