This website uses cookies. Click here for more information.
 1. Rico Verhoeven verdedigt wereldtitel GLORY kickboksen op Ziggo Sport

  Het wereldtitelgevecht GLORY kickboksen tussen Rico Verhoeven en Mladen Brestovac is zaterdag 2 juni live via de satelliet bij Canal Digitaal te volgen.

   

  De wedstrijd wordt uitgezonden op het kanaal Ziggo Sport Select HD van betaalzender Ziggo Sport Totaal. Dit kanaal is bij Canal Digitaal beschikbaar voor alle klanten met een Entertainment HD- of Top HD-abonnement. Wie een lager abonnement heeft, kan bij de satelliettelevisie-aanbieder een extra aanvullend tv-abonnement op de betaalzender kopen. De wedstrijd tussen Verhoeven en Brestovac beging – afhankelijk van het verloop van de voorafgaande wedstrijden – naar verwachting na 23.00 uur. Het live-verslag van GLORY 54 vanuit het Engels Birmingham op Ziggo Sport Select HD begint om 22.40 uur.

  Jarco Kriek
  02-06-2018
  Ziggo SportCanal DigitaalkickboksenM7 Groupsatelliet
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *