Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Muziekzenders Astra 1 op nieuwe ontvangstfrequenties, MTV nu free to air

  De Oostenrijkse popzender GoTV is per direct via een nieuwe transponder en in MPEG4 formaat op de Astra 1 te ontvangen. De nieuwe frequentie: 11.273 H, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 – 8PSK. De wijziging heeft te maken met de komst van nieuwe Oostenrijkse versies van Duitse omroepen als NTV. Om die reden is ook Melodie TV verhuisd en wel naar dezelfde bovenstaande frequentie.

   

  MTV Germany fta

   

  Bovendien is per januari MTV weer free to air te ontvangen via de Astra-1 satelliet. Viacom haalt daarmee na enkele jaren de zender weer uit het betaalaanbod van diverse aanbieders. Wel is alleen de SD-variant free to air. Te vinden als MTV op:  11.973 V, SR 27500, FEC 3/4. Canal Digitaal en TV Vlaanderen nemen de zenders met de nieuwe frequenties ook in de fastscanzaplijsten op.

  Jan-Hein Visser
  15-01-2018
  GO TVMTVCanal DigitaalTV VlaanderenAstra 1Satelliet
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *