Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. M7 Group voert verbeteringen door bij radio Canal Digitaal en TV Vlaanderen

  Canal Digitaal heeft het grootste deel van haar radio-aanbod via de satelliet recent van een programma-epg voorzien. Canal Digitaal heeft deze intussen al bij de meeste commerciële zenders toegevoegd evenals de publieke zenders van de NPO en de VRT. Dit zenderaanbod wordt op Astra 23,5 oost uitgezonden. Op de vele andere vrij te ontvangen radiozenders uit bijvoorbeeld Duitsland en Engeland, die ook met Canal Digitaal installaties zijn te ontvangen, wordt in veel gevallen ook een EPG meegezonden bij de radio.

   

  Joe FM en Q Music in hoge kwaliteit

   

  Naast de toevoeging van EPG informatie verhoogde M7 Group bij de provider TV Vlaanderen de geluidskwaliteit van Q Music en Joe FM.

  Jan-Hein Visser
  04-09-2017
  Canal DigitaalRadioM7 GroupTV VlaanderenJoe FMQ MusicAstra
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *