Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Kampeer en Camper Jaarbeurs in teken van satellietontvangst

  In  Utrecht  wordt van 11 tot en met 15 oktober de Kampeer en Camper Jaarbeurs georganiseerd. Satellietontvangst om tijdens de vakantie naar tv-zenders te kijken heeft een prominente positie op de Jaarbeurs.

   

  Het aantal Nederlanders dat met camper, caravan of tent binnen en buiten Nederland op vakantie gaat, blijft nog steeds stijgen. Het bekijken van met name Nederlandse tv-zenders s voor een deel van de vakantiegangers belangrijk. Via de satelliet is dit via de aanbieders Canal Digitaal en Joyne mogelijk. Uitermate belangrijk  om tijdens de vakantie geen stress te hebben van slechte ontvangst is de gebruikte ontvangstapparatuur. De hulp van een satellietspeciaalzaak is hierbij aan te raden. Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht neemt satellietontvangst derhalve een prominente plek in. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste technieken en ontvangstapparatuur om hiermee een goede appratuurkeuze te kunnen maken en in de toekomst zonder zorgen op het gebied van tv-ontvangst op reis te gaan.

   

  Vakhandel aanwezig

  Eén van de deelnemers aan de Kampeer en Camper Jaarbeurs is Astrasat uit Groningen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met satellietontvangst en digitale televisie in het algemeen. Het biedt onder het eigen merk Xsarius een scala van ontvangers en mobiele volautomatische satellietontvangstapparatuur. De wordt op de beurs dan ook aan bezoekers werkend gepresenteerd. Maar ook merken als Selfsat, Maxview, Nikkei, Salora en Finlux zijn op de stand van Astrasat aanwezig.

  Jarco Kriek
  10-10-2017
  satellietJoyneCanalDigitaal
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *