1. Upgrade en zenderuitbreiding Canal Digitaal app

  Per direct is voor iOS en Android een update beschikbaar van de Canal Digitaal app. Behalve verbeteringen in de functionaliteit zijn RTL Lounge en Fox sports 3 nu ook online beschikbaar.

   

  Veel verbeteringen in app

  Voortaan toont de Canal Digitaal TV App na het updaten in de tv-gids alle zenders uit de zenderlijst, onder het kopje ‘Alle zenders’. Op die manier is het vanaf een mobiel nu mogelijk om ook programma’s op te nemen van vrij-te-ontvangen-zenders! Daarnaast bevat app-update een hele rits aan ‘bug-fixes’ om deze stabieler te maken, programma's beter te kunnen vinden en opties zoals pauzeren bij begin gemist. Tevens ziet men nu via de app hoeveel opslaggeheugen er beschikbaar is op de harde schijf van de MP-201. Uiteraard is deze optie alleen van toepassing op wie deze decoder gebruikt en deze heeft verbonden met internet.

   

  De Canal Digitaal TV App updaten kan via de app-store van een iPad of iPhone of voor Android-toestellen de Google Play Store. Updates komen vaak automatisch binnen, maar soms moet de beschikbare update worden geïnstalleerd.

  Jan-Hein Visser
  06-12-2017
  Canal DigitaalAndroidiOSAppleAppUpdateOnlineRTL LoungeFox Sports
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *