Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Diverse nieuwe Britse zenders ongecodeerd via Astra 2 satelliet

  Via de Astra 2 satelliet op 28,2 graden zijn twee nieuwe zenders van Discovery Quest ongecodeerd gaan uitzenden. Het gaat om de een uur vertraagde +1 variant van zowel Quest als Quest Red. Quest is een merk van Discovery Networks en brengt veel programma's over bijvoorbeeld survival of extreme weersomstandigheden. Quest is door nieuwe afspraken tussen Discovery en Sky free to air via de Astra 2 op 28,2 oost te zien. De zenders Quest, Quest +1, Quest Red en Quest Red +1 zijn nu allemaal ongecodeerd te bekijken via 12382 Ghz. Hor. SR27500 Fec 5/6.

   

  Zenders in Canal Digitaal fastscan

  Motorsport TV, de opvolger van het vroegere Motors TV, is ook binnen het Britse satellietaanbod free to air gaan uitzenden. Iedereen met Astra-2 ontvangst kan de zender nu bekijken en dat geldt ook voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen kijkers met een geschikte ontvangstinstallatie zoals een Triple LNB. Motorsports zit op 11.307 Ghz. Hor. SR 27500 Fec 5/6. Deze zenders worden ook allemaal opgenomen in de Canal Digitaal én TV Vlaanderen Fastscan zaplijst. Ontvangst is alléén mogelijk in Noordwest Europa, want vanwege het free to air uitzenden wordt wel de Britse uitzendbeam met beperkt bereik gebruikt.

  Jan-Hein Visser
  04-12-2017
  TV VlaanderenCanal DigitaalQuestDiscovery QuestMotorSports TVAstra 2Satelliet
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *