Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. De Nationale Opblijfavond bij RTL Telekids 24/7

  Presentatoren Pauline Luth en Ruben Dingemans maken er op zondag 31 december een feest van, zodat wakker blijven om het nieuwe jaar in te luiden een eitje wordt. Met de appelflappen en oliebollen op tafel en de televisie aan vliegt de avond voorbij en kan iedereen van het vuurwerk genieten. De Nationale Opblijfavond wordt uitgezonden door het digitale kanaal RTL Telekids 24/7 van 19.00 uur tot 00.00 uur .

   

  De Nationale Opblijfavond is geproduceerd door Bazar Media en bestemd voor kinderen tussen zes en twaalf jaar. RTL Telekids is te bekijken via de Canal Digitaal app op Android en iOS apparaten.

  Jan-Hein Visser
  31-12-2017
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *