Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Canal Digitaal WK Prijzen Poule: Win tot half miljoen euro

  Nederland neemt niet deel aan het WK Voetbal in Rusland. Maar toch kan het voetbalevenement het leven van Nederlanders veranderen. Canal Digitaal opent namelijk de WK Prijzen Poule.

   

  Het WK belooft een spektakel te worden met een prachtig programma. Gastland Rusland trapt op 14 juni af met een eerste wedstrijd tegen Saoedi-Arabie?. Titelverdediger Duitsland speelt zijn eerste wedstrijd op 17 juni tegen Mexico en onze zuiderburen zullen op 18 juni hun eerste wedstrijd spelen tegen Panama. Me?e?r dan genoeg reden dus om op het puntje van de bank plaats te nemen en te voorspellen wie wint.

   

  Deelname WK Prijzen Poule

  Om mee te doen met de Prijzen Poule registreer je je op de website van Canal Digitaal. Daarna kun je gelijk beginnen met het spel en samen met vrienden en collega’s poules op te zetten. Er kunnen zoveel ‘mini leagues’ opgezet worden als je maar wilt.

   

  Half miljoen euro

  ie de juiste uitkomsten voorspelt, maakt iedere ronde kans op € 100.000 met een totaal van € 500.000. Daarnaast wint de speler met in totaal de meeste punten een jaarabonnement op Canal Digitaal Entertainment, inclusief een 55 inch Samsung 4K Ultra HDR-tv. Het team met gemiddeld het hoogste aantal punten wint ook een mooie geldprijs.

   

  NPO 1 UHD

  Het WK voetbal begint op 14 juni en de laatste wedstrijd wordt gespeeld op 15 juli. Bijna alle WK-wedstrijden zijn live te zien bij Canal Digitaal op NPO 1. Canal Digitaal klanten met een UHD-tv en een CI-module of CI+ module van Canal Digitaal kunnen alle WK-wedstrijden in het superscherpe UHD bekijken. Alle wedstrijden zijn ook via de Canal Digitaal TV App live te volgen op smartphone of tablet.

   

  Satelliet

  Christiaan Puper, managing director Eviso Nederland (de business partner van Canal Digitaal): ‘Nederland doet niet mee deze keer, maar dat is geen reden om bij de pakken neer te zitten. Door mee te doen aan de Canal Digitaal Prijzen Poule en te voorspellen welke teams gaan winnen wordt het WK toch heel spannend. En maak je kans op geweldige prijzen. Kijk je het WK via Canal Digitaal? Dan volg je op NPO 1 al je favoriete wedstrijden in kristalheldere UHD-kwaliteit. Een spannend spel met mooie prijzen en het WK kijken in UHD, zo helpen wij de Nederlandse voetballiefhebber en tv-kijker weer iets bijzonders te ontdekken’.

  Jarco Kriek
  08-06-2018
  Canal DigitaalM7 GroupsatellietNPO 1 UHD
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *