Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Wijziging in ontvangst Bloomberg HD

  Satellietkijkers die Bloomberg HD zijn kwijtgeraakt moeten deze zender in enkele gevallen opnieuw opzoeken. Het gaat om de Britse versie via de Astra 2. De versie op de Astra-1 is als vanouds te ontvangen. De versie op de Astra 2 is sinds kort op een DVB-S2 transponder te ontvangen (dit was voorheen een DVB-S transponder). De nieuwe ontvangstgegevens: 28, 2 graden oost -11686 Verticaal - DVBS2 - 8PSK - SR 23.000 - Fec 2/3.

   

  Bloomberg ook via Canal Digitaal app

  Veel satellietontvangers passen dit ook zelf aan, maar soms is een herscan nodig. Canal Digitaal en TV Vlaanderen geven in de fastscan prioriteit (kanaal 84) aan de SD-versie omdat deze via de Astra-1 uitzendt die iedereen ontvangen. Daarnaast is Bloomberg bij Canal Digitaal ook online te bekijken via de Canal Digitaal tv-app. De HD-variant is te vinden kanaal 337 (december 2017). Voor ontvangst van Bloomberg HD via de Astra 2 is in elk geval een Triple LNB nodig, maar veel andere oplossingen zijn mogelijk.

  Jan-Hein Visser
  04-12-2017
  Bloomberg TVAstra 2SatellietBloomberg HDCanal DigitaalOnline app
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *