This website uses cookies. Click here for more information.
 1. 192TV vanaf 1 juli voor alle klanten van CanalDigitaal en TV Vlaanderen

   

  Vanaf 1 juli zal 192TV aan het zenderaanbod van Canal Digitaal en Online.nl worden toegevoegd. 192TV is een zender die 24 uur per dag ‘gouwe ouwe’ muziek uitzendt; clips en TV optredens van legendarische artiesten uit de jaren '50, '60 en '70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren '80, '90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij.

   

  De komst van 192TV is het resultaat van een overeenkomst tussen de zender en M7 Group, de Luxemburgse eigenaar van Canal Digitaal en Online.nl. Als onderdeel van de overeenkomst zal 192TV ook aan het aanbod van TV VLAANDEREN worden toegevoegd, de Vlaamse satelliettelevisie-aanbieder van M7 Group. Bij alle genoemde providers komt 192TV in het Basispakket.

   

  Bert van Breda, Directeur 192TV: “We zijn blij voor alle Canal Digitaal en Online.nl abonnees dat ze nu ook 192TV kunnen ontvangen. Voor alle ‘gouwe ouwe’ liefhebbers in het buitengebied en op vakantielocaties is dit natuurlijk de ultieme ontspanning. Velen daarvan waren al op prille leeftijd 192TV fan en we zijn blij dat ze weer op hun wenken kunnen bedienen.”

   

  Bill Wijdeveld, VP Business Development M7 Group: “De komst van 192TV is een lang gekoesterde wens van vele Canal Digitaal en Online.nl abonnees. Met haar unieke mix van gouwe ouwe muziek en nostalgie vormt 192TV een aantrekkelijke aanwinst voor ons programma-aanbod en we zien uit naar een mooie en langdurige samenwerking.”

  Jarco Kriek
  02-06-2016
  CanalDigitaalTV VlaanderenOnline.nlë M7 GroupsatellietAstra3NederlandBelgiëKPNInteractieve TVglasvezelkoperkoperdraadmuziekBR MusicBert van BredaAd BoumanRadio Veronicazeezenderzender van de maandetalagekanaal
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *
  • *