Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. The Simpsons breekt record met nieuwe seizoenen

  The Simpsons schrijft een record door de verlenging van de serie met twee seizoenen. Het wordt daarmee de langstlopende televisieshow ooit.


  Zender FOX heeft het 29e en 30e seizoen besteld bij de makers van de serie rondom donutliefhebber Homer Simpson en zijn gezin, meldt Variety.

   

  Dat betekent dat de geanimeerde sitcom in seizoen 30 maar liefst 669 afleveringen telt. Geen enkele andere televisieshow, geanimeerd of niet, kreeg dit voor elkaar.

   

  Het record van de meeste afleveringen was in handen van de westernserie Gunsmoke, die van 1955 tot en met 1975 op de buis te zien was. De makers wisten 635 afleveringen te maken.

  Pepijn van Rijen
  04-11-2016
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *