Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stem van Nederland op SBS6

  Op SBS6 is woensdag 8 maart, vanaf 20.30 uur het programma ‘Stem van Nederland’ te zien. Alle lijsttrekkers van de acht grootste partijen in de peilingen (VVD, PVV, GroenLinks, PvdA, D66, CDA, SP en 50Plus) werken mee.

   

  Kloof overbruggen

   

  “In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 15 maart wordt in deze twee uur durende uitzending vanavond de kloof tussen de politiek en de burgers overbrugd.”, aldus de televisiezender in een persbericht. Maurice de Hond heeft hiervoor in opdracht van Hart van Nederland onderzocht wat voor de burgers de vijf belangrijkste thema’s zijn met het oog op de verkiezingen van 15 maart. Dat bleken criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en sociale zekerheid te zijn.

   

  Bekende SBS6-gezichten

   

  Elk thema wordt ‘geadopteerd’ door een bekend SBS6-gezicht: Lucille Werner (criminaliteit), André van der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) en Kees Tol (sociale zekerheid). Het zijn onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen en hierover gaan ze in gesprek met mensen die op dit gebied dagelijks de gevolgen van het beleid uit Den Haag voelen. Stem van Nederland wordt gemaakt door de redactie van Hart van Nederland (SBS Productions) en is woensdag 8 maart vanaf 20.30 uur te zien bij SBS6.

  Jan-Hein Visser
  08-03-2017
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *