Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. RTL 4 zet de komende zomer doorlopend in op actualiteit.

  Beau van Erven Dorens neemt de presentatie van RTL Summer Night voor zijn rekening. RTL Boulevard wordt daarnaast twee keer uitgezonden met een reguliere uitzending in de vooravond en een late uitzending na afloop van RTL Summer Night. RTL Nieuws complementeert de avond van de actualiteiten iedere doordeweeksedag. Linda de Mol sluit de zomer van RTL 4 af met opvallende gasten in ‘Linda’s Zomerweek

  Programmadirecteur Erland Galjaard: "Vorig jaar hebben we veel positieve ervaring opgedaan met het doorprogrammeren van ‘RTL Late Night’ en ‘RTL Boulevard’ tijdens de vakantieperiode. Daarom zetten we daar deze zomer met anderhalf uur 'RTL Summer Night' en tweemaal ‘RTL Boulevard’ nog uitgebreider op in. Online en op actuele live tv zien we veel groeipotentieel. We geloven dat investeren in meer actuele tv loont, ondanks de kleinere kijkersgroep in de zomer. Daarmee luisteren we naar de wens van de tv-kijker. Het afgelopen jaar groeide onze online kanalen en zien we 40% meer videostarts, voor een groot deel ook toe te schrijven aan content uit live-programma’s. Mede door die uitgestelde kijkmomenten investeren we flink in RTL XL, maar ook in RTL MCN en Videoland."

  Jan-Hein Visser
  02-06-2017
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *