Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Quality RTV verliest rechtszaak tegen verdeling AM747

  Het Agentschap Telecom (AT) kan vooralsnog doorgaan met het uitgeven van vergunningen voor laagvermogen middengolfuitzendingen. De rechtbank van Rotterdam heeft het beroep van Quality RTV tegen het verdelen van de frequentie AM747 afgewezen.

   

  Quality RTV verliest rechtszaak tegen verdeling AM747 Quality RTV van Ruud Poeze stelde beroep in tegen de verdeling van AM747 voor laagvermogen uitzendingen. Het bedrijf heeft namelijk ambities om zelf landelijk via de middengolf te gaan uitzenden.

   

  Poeze deed in juni 2015 een aanvraag om met hoog vermogen uit te mogen zenden op AM747. Deze aanvraag van werd echter afgewezen.

   

  Pepijn van Rijen
  29-10-2016
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *