Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Planet Earth II vanaf zondag 1 januari elke week op NPO1

  Op nieuwjaarsdag start de EO met het vervolg op de indrukwekkende en meeslepende natuurserie 'Planet Earth'. De kijkers maken in 'Planet Earth II' gedurende zes afleveringen kennis met eilanden, bergen, jungles, woestijnen, graslanden en steden, overal ter wereld.

   

  Planet Earth II vanaf zondag 1 januari elke week op NPO1 In aflevering 1 reizen de makers van de BBC productie af naar verschillende eilanden over de hele wereld. Afgelegen eilanden zijn een toevluchtsoord voor de merkwaardigste en zeldzaamste dieren op onze planeet.

   

  De zeldzame escudo-eilandluiaard leidt een vreedzaam bestaan op een idyllisch Caribisch eiland, en nestelende albatrossen gedijen uitstekend op een geïsoleerde plaats waar geen roofdieren voorkomen.

  Pepijn van Rijen
  21-12-2016
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *