Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Planet Earth II bij de EO op NPO 1

  De EO start op 1 januari 2017 met de serie Planet Earth II, het vervolg op de gelijknamige BBC serie van tien jaar geleden. In plaats van een helikopterperspectief zien we nu het landschap door de ogen van de dieren zelf.

   

  Er is drie jaar gewerkt aan Planet Earth II met als resultaat 13 uur televisie. De verschillende productieploegen maakten 117 filmtrips in 40 landen. En dat gedurende ruim 2.000 draaidagen. Planet Earth II wordt voor deuitzendingen op NPO 1 ingesproken door de Nederlandse voice-over Peter Drost. Uitzending: vanaf 1 januari 2017 iedere zondagavond om 20.20 uur op NPO 1. Ook VRT Canvas brengt in december de serie die voorlopig ook nog op de BBC zelf loopt.

  Jan-Hein Visser
  25-11-2016
  Planet EarthEOBBCVRTCanvas
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *