Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. NPO uitgebreid bij verkiezingen op tv en radio

  De publieke nieuwszender zendt het EenVandaag debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders live uit. Ook missen luisteraars niks van het slotdebat op de vooravond van de verkiezingen.
   
  Op maandag 13 maart kruisen Rutte (VVD) en Wilders (PVV) elkaar een half uur lang de politieke degens in het debat van EenVandaag (AVROTROS). De presentatie is in handen van Pieter Jan Hagens. NPO Radio 1 zendt het debat live uit tussen 18.15 en 19.00 uur.
   
  Op dinsdag 14 maart horen luisteraars hoe veertien lijsttrekkers onder toeziend oog van Rob Trip nog één keer met elkaar in debat gaan. Dit NOS-slotdebat is live te volgen op NPO Radio 1 tussen 20.30 en 22.00 uur, inclusief een nabeschouwing in de radiostudio onder leiding van presentator Renze Klamer (EO).
   

  Verkiezingsdag

   
  Op woensdagavond 15 maart staan de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen de hele dag centraal op NPO Radio 1. Van 20.00 uur tot 02.00 uur in de nacht presenteren Tijs van den Brink en Lara Rense 'Nederland kiest’, een programma van de gezamenlijke omroepen. Zij krijgen gezelschap van politieke commentatoren, onder wie Joost Vullings, Peter Kee en Kees Boonman.
   
  Gedurende de nacht blijft de luisteraar op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de verkiezingsuitslag in het BNNVARA-programma 'De verkiezingsnacht van NPO Radio 1' (02.00 - 06.00) met presentator Jurjen van den Bergh en politieke analisten Sywert van Lienden en Sharon Gesthuizen.
   
  Weten welk programma wanneer en op welke manier aandacht besteedt aan de verkiezingen? Op npo.nl/verkiezingen staat een compleet overzicht.
   
  Jan-Hein Visser
  08-03-2017
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *