Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. ‘NPO infantiliseert uit angst voor elite-stempel’

  Bert Wagendorp vreest dat de NPO infantiliseert uit angst om te worden aangezien voor elitair. Dat schrijft de bekende Volkskrant-columnist vandaag in de krant. NPO-baas Shula Rijxman liet maandag weten dat ze wil leren van de Trump-verrassing door beter te luisteren naar de teleurgestelde in ons eigen land. Jeroen Pauw deed vrijdag vast een voorzetje door die teleurgestelde burgers aan het woord te laten in Pauw. Wagendorp vraagt zich echter af of dat wel zo nodig is.


  Volgens Wagendorp wordt de stem van het volk namelijk al genoeg gehoord bij de NPO. “Volgens mij klinkt de vox populi op Rijxmans publieke omroep sinds Fortuyn krachtiger dan ooit – als het al niet de overheersende stem is geworden.”

  Pepijn van Rijen
  15-11-2016
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *