Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. NPO Focus van start

  Het nieuwe digitale platform NPO Focus is vanaf vandaag beschikbaar. Het online platform van de NPO moet antwoord geven op vragen over Cultuur, Geschiedenis, Politiek, Economie en Wetenschap. De NPO brengt op het nieuwe platform actuele verhalen met unieke video's uit 65 jaar publieke omroep.

   

   NPO Focus is geïnitieerd door de NTR en dat zich richt op informeel leren voor volwassenen in Nederland. NPO Focus biedt op een luchtige en toegankelijke manier verdiepende inhoud en achtergrond bij de content van de NPO.

   

  Hoe? Door vragen op het gebied van Wetenschap, Cultuur, Geschiedenis, Politiek en Economie te beantwoorden en bij deze uitleg gebruik te maken van beeld- en geluidsmateriaal uit 65 jaar omroepgeschiedenis.

   

  Deze zogeheten vensters zullen een scala aan onderwerpen behandelen: van Hoe is Islamitische Staat ontstaan? Wie is de baas van Europa? en Hoe lang werken antibiotica nog? tot Wie is Paul Verhoeven? Hoe komen al die Pokémon in de echte wereld terecht? en Waarom is roken niet verboden? Zie het op NPO FOCUS.

  Jan-Hein Visser
  17-11-2016
  NPONTRNPO Focus
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *