Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Mediawet aangenomen door de Eerste Kamer

  De nieuwe verbouwde Mediawet is dinsdag officieel aangenomen door de Eerste Kamer. Een meerderheid van de regeringspartijen is het eens met de plannen van Sander Dekker Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit zijn VVD en PvdA en oppositiepartijen D66, GroenLinks, Christenunie en SGP.

   

  Shula Rijxman, voorzitter raad van bestuur NPO: “De nieuwe wet moet leiden tot scherpere keuzes in de programmering. De rolverdeling tussen de NPO en de omroepen is nu goed vastgelegd in de Mediawet, en in de afspraken die we met het merendeel van de omroepen hebben gemaakt."

  Pepijn van Rijen
  25-10-2016
  pvdavvdnpo
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *