Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. 'Marktverstoring door publieke omroep'

  Arie Slob, de nieuwe minister voor Media, moet vaart maken met spelregels die een streep zetten door de marktverstoring door de publieke omroep. Dat eist de Tweede Kamer maandag tijdens het debat over de mediabegroting.


  Een debat dat extra op scherp komt te staan nu de NPO weer extra geld wil, om teruglopende reclame-inkomsten te compenseren.

   

  De werkgroep Andere Publieke Omroep (APO) meldt dat de publieke omroep de daadwerkelijke kosten van amusements-tv 'verdoezelt', door programma's zoals Boer zoekt vrouw onder de categorie 'human interest' te zetten.

  Pepijn van Rijen
  27-11-2017
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *