Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. KRO-NCRV start tweede editie Radioschool

  De KRO-NCRV gaat in januari van start met een tweede editie van de Radioschool. Jonge radiotalenten krijgen hier de kans om alles te leren wat je als eigentijdse radiomaker moet weten. Dat gebeurt door middel van workshops en coaching, maar ook door direct aan de slag te gaan voor de landelijke radio. Inschrijven kan tot 21 november.

   

  Manager Radio KRO-NCRV Dave Kentie: "Het eerste jaar van de Radioschool heeft zich bewezen, veel van de studenten werken inmiddels op regelmatige basis mee aan bijna al onze radioprogramma’s, maar structureel aan Nachtkijkers op NPO Radio 1. Hoe leuk is het als je ook meteen het echte werk mag doen? We vinden het bij de KRO-NCRV erg belangrijk om dit jong talent een podium te bieden: Ze geven een frisse blik op het vak en dat zorgt voor nieuwe inspiratie en energie binnen onze omroep."

  Pepijn van Rijen
  10-11-2016
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *