Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Giel Beelen 'breekt in' tijdens uitzending 3FM

  Giel Beelen vertrok recentelijk van 3FM naar Veronica, toch was de radio-dj maandagochtend op zijn oude station te horen. Beelen blijkt nog over de wachtwoorden van zijn oude werkgever te beschikken en maakte ongewenst reclame.
   

  Sander Hoogendoorn draaide tijdens zijn ochtendprogramma een nummer van Chef'Special. Op een gegeven moment werd de muziek weggedraaid en was de stem van Beelen te horen.

  "He hallo, Giel hier. Misschien ken je me. Ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica. En dat wilde ik even laten weten. Ik heb geen idee hoe lang ik hier zendtijd krijg…"

   

  Bekijk het fragment hier

  Pepijn van Rijen
  09-10-2017
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *