Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Eurosport onthult logo winterspelen 2018

  Het logo van Eurosport voor PyeongChang 2018 helpt een nieuw tijdperk te definiëren voor Europa’s belangrijkste bestemming op sportgebied en ‘s werelds grootste sportevenemen. Eurosport introduceert dit op alle Eurosport-schermen en -platformen in de aanloop naar en tijdens PyeongChang 2018.

  Het logo combineert het bestaande woordmerk van Eurosport met het lettertype van het PyeongChang-logo in combinatie met de Olympsche ringen en reflecteert een wintersport-setting. Eurosport brengt tijdens de Winterspelen van 2018 meer dan honderd evenementen live en on demand uitzenden via elk scherm. Daarmee worden de Olympische Spelen van PyeongChang 2018 volgens Eurosport de meest digitale Spelen ooit.

  Peter Hutton, CEO van Eurosport, zegt: “Als nieuwe thuisbasis van de Olympische Spelen in Europa en als trotse partner van ‘s werelds grootste sportevenement willen we er bij elke gelegenheid voor zorgen dat Eurosport synoniem is voor de Olympische Spelen. Deze merkidentiteit vertegenwoordigt het unieke karakter van Zuid-Korea en we hopen dat fans direct de link leggen met onze programmering voor PyeongChang 2018.”
   
  Hij voegt er het volgende aan toe. “Met minder dan een jaar te gaan tot PyeongChang 2018 is ons traject om de Olympische ervaring opnieuw te definiëren en meer mensen in Europa te bereiken, via meer schermen dan ooit tevoren, in volle gang. “We willen fans écht iets anders bieden- de kans geven om hun lokale helden en elke sport op elk moment te kunnen volgen die voor hen belangrijk zijn. Aangezien meer dan de helft van onze programmering Olympisch is en we twee derde van de Olympische sporten uitzenden, bevinden we ons in de perfecte positie om dit te realiseren.”
   
  Voor de komende Winterspelen gaat Eurosport meer dan 100 evenementen live en on demand uitzenden, door toegang te bieden via elk scherm, op elk moment. Zo worden de Olympische Spelen van PyeongChang 2018 de meest digitale Spelen uit de geschiedenis, voor heel Europa, waarvan elk moment voor kijkers wordt vastgelegd, en waar nog meer producties voor een groot publiek zullen worden gemaakt voor de digitale sites van Eurosport (waaronder Eurosport.com) en sociale media.

  Jan-Hein Visser
  20-03-2017
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *