Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Eurosport koopt exclusieve rechten Six Days Series

  De Six Days Series, eigendom van de Madison Sports Group, is een nieuwe serie baanwieler-events, gegoten in een format met een unieke ‘party-like’ atmosfeer – waarbij de strijd op de piste wordt gekleurd door entertainment, muziek en licht. Het eerste event, de Six Day London,  vindt plaats vanaf dinsdag 25 oktober in het Lee Valley VeloPark, de Olympic Oval van ‘London 2012’. De serie behelst verder de Zesdaagsen van Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen en Palma (Mallorca).

  De samenwerking met Six Days Series gaat gepaard met de introductie van een aantal innovatieve TV-productionele initiatieven, zoals on-bike camera’s, locatietracking en real-time zichtbare snelheids- en hartslag- en kadansmetingen. Bij een Zesdaagse bestrijden tweekoppige teams elkaar gedurende 6 avonden in verschillende disciplines. Belangrijk onderdeel is de Madison race, een lange afstands sprintrace waarbij de renners elkaar ‘al katapulterend’ aflossen.

  De volledige Six Days Series kalender:

  Londen: 25 – 30 oktober 2016

  Amsterdam: 6 – 11 december 2016

  Berlijn: 19 – 24 januari 2017

  Kopenhagen: 26 – 31 januari 2017

  Mallorca (finale): 17 maart 2017

  Jan-Hein Visser
  20-10-2016
  EurosportSix DaysWielrennen
  © SatelliteMagazine.com Powered By Satplaza; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.
  • *