Voorpagina

Sat-Nieuws

Frequentielijstjes

Tips

Screenshots

achtergronden

Infocenter

Forum

Shop!

Zoek!

Overige informatie

 

No frames

Frames

Canal+ Pluspakket Onderzoek

OPMERKINGEN

Iedere inzender heeft de mogelijkheid gekregen om een opmerking te plaatsen. Hier volgen de meest interessante ideeën en negatieve berichten:


-

Ik vindt het raar dat je niet afzonderlijke pakketten binnen europa kan afsluiten, als je over 1 europa praat is dit natuurlijk een uitgelezen manier om dat gestalte te geven, tenslotte betaal je voor deze pakketten en kan de rechthebbenden niet zeuren dat er niet voor betaald wordt, want het is toch immers te doen om hun copyright betaald te krijgen.


-


Ik heb nog niet de geschikte ontvanger voor het basispakket (ik heb nu Irdeto), maar als het basispakket wat aantrekkelijker wordt, ga ik het opnieuw overwegen.


-


Graag ook het radio pakket uitbreiden met Radio Noordzee Nationaal en arrow rock. Ik mis het beloofde "thema radio pakket"!!


-


Overweeg de kabel vaarwel te zeggen en een schotel aan te schaffen, daar het pakket van canal+ steeds aantrekkelijker wordt!!!!!!!!


-


Ik wil als opmerking bij mijn enquête (voor Canal digitaal) nog maken dat ik het overbodig vind dat CNBC nog steeds wordt aangeprezen als zender voor het basispakket (terwijl deze nu ook gratis te ontvangen is) en ik het jammer vind dat zenders als Cinenova (concurrenten van Canal+) op de Hotbird zitten (en niet alle Nederlandse zenders in één pakket bij canal digitaal zitten al zijn het concurrenten).


-


Bij het aanbieden van TV Oost, Cartoon Network en TCM, ga ik ook over op SECA.


-


Ik zou een abonnement nemen op het Basis pakket als Canal+ iets deed voor Irdeto abonnees. Al is het maar gratis je smart card omwisselen. Ik vind  trouwens op z'n minst dat Canal 16/9 ook in Irdeto uit moet zenden.


-


Als ik in mijn familie en vrienden kring over sat ontvangst praat krijg ik al snel veel mensen geïnteresseerd. Maar zodra ze weten dat ze de BBC en de BRT moeten missen blijven ze liever bij hun oude kabel, al geeft deze minder signalen mee en veel mindere kwaliteit door.


-


Verder vindt ik dat er meer aandacht moet worden besteed aan de wachttijden, wanneer je kontact opneemt met Canal+. Ondanks de nieuwe regeling via het servicepakket is deze nog te lang.


-


Wij willen heel graag (het Amsterdamse) AT5 ontvangen. Ik ben trouwens ervan overtuigd dat veel mensen in Nederland geïnteresseerd zijn in de verschillende lokale zenders.


-


Ben verzot aan cartoons en tekenfilms. Ik zou het prachtig vinden als cartoon network nederland in het basispakket zou komen. Nu is het alleen op de kabel te zien. Voor cartoonfans als ik een groot gemis.


-


Zeer tevreden over Canal+. Goede ontvangst en een mooi beeld. Veeeeeel mooier dan de kabel van U.P.C.


-


Ich wuerde zwar gerne Canal+ 1/2 und das Basispaket abonnieren, aber in Deutschland darf ich es leider nicht!


Het complete overzicht is hier te lezen. Enkele opmerkingen zijn qua zinsopbouw aangepast. Overbodige opmerkingen zijn weggelaten.

+ Inleiding onderzoek

+ Wat zit er nu in het
basispakket?

+ Ik wil lokale zenders!

+ Pakketvormen

+ Type ontvanger

+ Ik mis de volgende
zenders!

+ Opmerkingen

+ Conclusie

Ga naar de Indexpagina.