Voorpagina

Sat-Nieuws

Frequentielijstjes

Tips

Screenshots

achtergronden

Infocenter

Forum

Shop!

Zoek!

Overige informatie

 

No frames

Frames

Canal+ Pluspakket Onderzoek

Twee jaar geleden hield SatelliteMagazine een onderzoek naar de wensen van schotelbezitters. Op de vraag "wat wil jij in het toekomstig pluspakket van CanalDigitaal?" kwamen heel wat reacties.

Het resultaat is nog altijd online te bekijken. Daar is te zien dat de drie meest gewenste zenders Discovery, Eurosport en Mtv zijn.

Inmiddels heeft CanalDigitaal een pluspakket, het "basispakket", wat voor 5,99 euro per maand ontvangen kan worden. Mits je een SECA-ontvanger hebt. Discovery Channel en Eurosport maken hier deel van uit. CanalDigitaal heeft blijkwaar goed naar de wensen van de consument gekeken. Ook zijn er verschillende themezenders van Mtv en VH-1 te ontvangen. De Nederlandse versie van Mtv is echter nog steeds niet in het pakket opgenomen.

Canal+ heeft laten weten dat het steeds beter gaat met haar Nederlandse pakketten. Daarom heeft men besloten het basispakket uit te breiden. Zo is Animal Planet enige tijd beschikbaar voor abonnees gekomen. Wellicht kunnen we meer zenders gaan verwachten.

Ons pluspakketonderzoek is nu toe aan een update: editie 2001. Welke zender mis jij nog? Dat was de vraag die we stelde aan bezoekers van SatelliteMagazine.com. Gedurende een aantal maanden boden we de mogelijkheid om een elektronisch formulier in te vullen.

Door het beantwoorden van enkele vragen hielp je Canal+ naar het zoeken van het perfecte pakket en kan jij wellicht over een tijdje genieten van je favoriete kanalen!

Rechts staan de verwijzingen naar pagina's met de uitslagen.

31 december 2001

+ Wat zit er nu in het
basispakket?
 

+ Ik wil lokale zenders!

+ Pakketvormen

+ Type ontvanger

+ Ik mis de volgende
zenders!

+ Opmerkingen

+ Conclusie
 

Welke zender wil jij?

Ga naar de Indexpagina.