Voorpagina

Sat-Nieuws

Frequentielijstjes

Tips

Screenshots

achtergronden

Infocenter

Forum

Shop!

Zoek!

Overige informatie

 

No frames

Frames

Adverteren? Dat kan!

Adverteren bij SatelliteMagazine

Het is mogelijk om bij ons te adverteren. Er kan geadverteerd worden met de bekende banners. Ze kunnen op de voorpagina of andere pagina's geplaatst worden. SatelliteMagazine kan voor u GRATIS een banner maken.

We bieden u een aantrekkelijk aanbod. Adverteren bij SatelliteMagazine is erg goedkoop. De site krijgt op dit moment gemiddeld meer dan 400 bezoekers per dag (in de meeste gevallen meer).

Er zijn twee adverteermogelijkheden:
1: Adverteren op de voorpagina
Uw banner komt net onder het logo van SatelliteMagazine. Gegarandeerd dat uw banner zichtbaar is. U deelt deze plaats met andere adverteerders. De banners worden onwillekeurig weergegeven. U betaald slechts 
een vast bedrag (incl. BTW) voor 8000 bannerviews (dus 8000 weergeven). D.m.v. een speciale pagina en wachtwoord is precies te zien hoe vaak en wanneer de banner al is weergegeven.

2: Adverteren op een subpagina
Als bedrijf kunt u voor een vast bedrag (incl. BTW) een maand lang adverteren op alle pagina's, behalve de voorpagina. Particulieren betalen slechts €17,90 (incl. BTW). U leest het goed! Mocht het aantal bezoekers erg tegen vallen, dan wordt er besloten om uw banner GRATIS nog een maand extra te laten staan! U mag zelf kiezen waar de banner geplaatst wordt.

E-mail voor de actuele prijzen!


SatelliteMagazine Shop

Voor iedereen die iets aan te bieden heeft, maar geen homepage heeft, kan ook bij SatelliteMagazine adverteren. Voor slechts €7,-- (particulier, incl. BTW) per maand kunt u al een product aanbieden. Op een populaire pagina zal een banner van u komen te staan. Deze kan door ons gratis worden gemaakt. Deze banner verwijst naar een pagina, waarop gegevens van het product + uw e-mailadres vermeld staan. 

Dit is een zeer goedkope manier om een product te verkopen. Let op: het moet wel om satellietspullen gaan. Voorbeelden: 2e hans analoge en digitale ontvangers, schotels, motoren, etc. Aangezien SatelliteMagazine dagelijks meer dan 400 bezoekers trekt, is de kans groot dat u uw spullen kwijt raakt! Meer info over SatelliteMagazine Shop is hier te vinden.

Wilt u adverteren of meer informatie? Stuur een mailtje naar info@satellitemagazine.com.

Ga naar de Indexpagina.